Vaateongelmia, vaateongelmia... :D

Muistutukseksi:


Eli vaatteet tippuu päältä... Uusia on saatava! Olen luottanut H&M:n mallistoon ja kirppislöytöihin mutta nyt on edessä pari hankintaa, jotka kaipaavat hieman enemmän ajatusta kuin farkkua, perus t-paitaa, perus neuletta ja peruskenkiä. Yhden villakangastakin löysin kirppikseltä, thank goddess.. Punanen villakangastakki 7 euroalla, tänkjuu! Mutta talveksi on saatava jotain lämpimämpää, hyytävää keliä lupaavat ja en aio jäädyttää p*rsettäni työmatkalla!!

En jaksa shoppailla liikkeissä, nettishoppailu on niin mun juttu ja oonkin aika lailla tutustunut hyvin Elloksen valikoiman kanssa. wink

Toppatakeista pääsin viime viikolla eroon. Nyt heitin kirppiskasaan myös juhlamekot, jotka ovat auttamattomasti isoja. Tai siis, ei ne mitään juhlamekkoja ollut, vaan perus mustia trikoomekkoja jotka piilotti mun pahimmat läskit... Karmeeta!

Nyt olis tavoitteena saada ihania uusia vaatteita. Mustaa syksyn ja talven juhliin, mutta pienillä kivoilla yksityiskohdilla.

Ajatuksia:


Ihana paljettimekko röyhelöllä, kiva pikkujouluun mutta on liikaa syntymäpäiville (meillä on synttärisuma marraskuussa).
Punainen Espritin mekko mustana, päällä shifonkia.
Kiva kiiltävä toppi, ei niin liian juhlava mutta siitä saa juhlavan tai hillityn muilla vaatteilla. Oli ainakin edullinen. Mutta onko kiva päällä?

Pari mustaa Elloksen toppista, vaaleamman musta ja tummemman musta... Pitää varmaan tilata molemmat ja mallata!

Kenkiä:



Elloksen perus avokkaat, mutta aika korkealla korolla. Mustia ei ollut enää kokoa 41 jäljellä. angry
Sopisko pinkit mustan mekon kanssa jos laittaisi saman sävyiset korut/neuletakin? Onko tuo kiva sävy?
El Naturalistan korkkarit... Ihanan kamalan kalliit (120 euroa) mutta jos nuo investoisi töihin laadukkaiksi sisäkengiksi (nekin on ostettava!) ja pitäisi niitä sen 5-10 vuotta... *seliseli* Mutta onko liian matalat korot ja liian siniseen taittava nahan väri?
Hush Puppiesin ihanat Mary Janet... Voisiko näitä pitää töissä myös sisäkenkinä vai onko ne niin korkeat että menee vain juhlakenkinä?

Decisions, decisions!