Eurokangas alkaa myymään Angry Birds kangasta ja voihan video mitä ideoita olenkaan sille keksinyt!

 

Ensinnäkin, Anssin huone tarttee uudet verhot. Pelkistetty kappa tai sitten lyhyet paneeliverhot. Verholaudassa on tarranauhakiinnitys. "Sivuverhona" on vaalea pimennysverho. Herra ei nuku kesällä silmällistäkään jos on vain sälekaihtimet. Sälekaihdin + pimennysverho yhdistelmällä suostuu nukkumaan. Aikuisten makkarissa on sama systeemi, yövuorolaisen takia. Ja tulee sitä unettomuutta muutenkin keväällä/alkukesästä, koska makkariin paistaa aamuaurinko.

 

Toisekseen, mä haluan lasten neuvolakorteille tällaset!

 

Kolmanneksi, vauvan vaunuihin tarvittaisiin tällainen systeemi, mutta mielestäni se on liian kallis kangaspala. Ja mun mielestä noi kuosit on rumia. AInut vaihtoehto olisi pinkki yksivärinen, mutta sitä ei uskalla ostaa netistä näkemättä. Ja millanen se on kun siihen aurinko paistaa? Jospas surauttaisin ompelukoneella samanlaisen murto-osalla hinnasta? Pitää keksiä jotain noiksi "kiinnitysrenkaiksi", pitää kysellä kangaskaupasta jos olisi myyjällä jotain ideaa.

 

Muita projekteja:

Leikkasin vanhoista (kaapissa kutistuneista!) t-paidoista ihanat kuvat talteen. Siis vanhoja bändipaitoja, Thinkgeek.comista tilattuja nörttipaitoja ja vanhoja sambakarnevaalipaitoja. Aika sekalainen seurakunta erilaista tilkkua.

Tilkkuproggis #1: ESSU! Mulla on jo pari essua mutta tarvitsen ns. "puoliessun" (onks toi sana?) jossa ei ole sitä niskalenkkiä. Paloja mallatessa löysin toimivan combon vanhasta Tori Amos keikkapaidasta (Provinssi 2007 - paidassa lukee Suomen kohdalla Vaasa eikä Seinäjoki) ja Metallica (Hartwall Areena kesäkuussa 2009). Palat sopivat hyvin yhteen. Musiikillisestihan ko. laulajatar ja ko. bändi eivät ole ihan samassa kategoriassa mutta sattumalta ovat mun lemppariartisti ja lempparibändi of all time, niin eiköhän he mahdu samaan essuun.  Tästä puuttuu vielä tuki- ja taustakangas. Pitäs keksiä jotain kivaa.

Tilkkuproggis #2: TILKKUPEITTO? Vanhoista sambakarnevaalipaidoista leikkelin jotenkin samankokoisia paloja. Pitäs keksiä jotain kivaa Tilkkupeittoa sinänsä ei tarvi, paitsi iso sängynpeite (malli: double wedding ring). Mutta noi sambapaidat on kaikki erivärisiä. Ja päiväpeitteen pitäisi sopia sisustukseen. Mietin että jos tekisin sambakoululle mukaan otettavan venyttelyalustan. Tiedän että niitä venyttelypatjoja ei kauheen useesti siivota ja varsinkin lähellä karnevaaleja venyttelypatjat voi olla HIEMAN kuumaliimaisia... Itse hikoilen aika paljon niin olisi se mukavampaa muillekin että veisin omat hikeni kotiin ja pysyisi patjat taas vähän enemmän puhtaina. Tähänkin tarttis taustakankaan. Mutta onko se sitten ns. päiväpeittokangasta vai ei?

 

Nyt nuorempi huutaa nälkäänsä, more later!