Pyyhitäänpäs pölyt tästäkin blogista kun nyt on taas Asiaa.

Korviini on kantautunut uusi levy. Kate Bush: 50 Words for Snow.

Suurimman osan elämästäni olen vieroksunut Kate Bushia, koska kaikki sanovat No sinähän tykkäät varmaan sitten Kate Bushista yhtä paljon kuin Tori Amosista. Öö.. En? Miks kaikkien jotka tykkää Tori Amosista pitäisi automaattisesti tykätä Kate Bushista? No, unohdin tuon kun Kate Bushin levy Aerial ilmestyi ja sattumalta se kantautui korviini, hyvästikin. Rakastuin ääneen ja tyyliin esittää musiikkia. Kate Bush on ilmeisesti joku kamala eksentrikko erakko, joka hioo biisejään loputtomiin. No, ihan sama, onpahan artisti joka ei juoksen kuse asioita. Eikä tartte kärkkyä keikkalippuja ku kiertueita ei ole. ;)

Miten joku VOI keksiä tehdä biisin missä Stephen Fry luettelee syötävän ihanalla äänellään 50 synonyymiä lumelle? Tai laulaa rakkauslaulun Elton Johnin kanssa, joka on maailman suurin homppeli! :D I-HA-NAAAAAA! :D

En tykkää Katen 'nuoresta äänestä', vrt, kimittävä lauluääni Wuthering Heightsissä. No, se oli se 19-vuotiaana. Mutta nyt rouvalla on ihana ääni. Ja niin koskettava. Biisien herkissä kohdissa meinaa päästä itku. Kaikki on niin vimpan päälle.

Levyn teema on lumi. Kokkolassa ei ole vielä lunta. Inhoan lunta mutta uskon että Kate auttaa minua pääsemään inhostani yli, ainakin vähän. Pakko tuupata tämä levy iPodiini ja kun tätä pääsee kuuntelemaan vaunulenkillä niin avot! Siinäpä vasta laatuaikaa!

Kiitos Kate! :)