Näin laulaa Egotrippi uudessa biisissä (Muistutus). Mutta tänään asia ei ole näin!

Kävin vihdoinkin siellä Eurokankaassa ja mukaan tarttui vaikka ja mitä. Angry Birds kangasta leikatessa päädyin ottamaan sitten 3 metriä... Hups! :D Aattelin että onpas sitten keksittävä tekemistä. Löysin myös Lauran vaunuverhoon aivan superihanaa kangasta! Siinä on näitä "Little Miss Sunshine" jne. hahmoja. Lauralle tulee tästä Little Miss kankaasta neuvolakorttisuojus ja Anssille Angry Birds kankaasta.

Ensi viikolla Mikko on lomalla niin saan rauhassa ommella. Mikko saa hoitaa lasten viihdyttämisen ja mä väkerrän. Pitäs vielä nyt selailla ompelusivustoja ja vakoilla kaikki mahdollisimman kivat ideat. Lisäksi mulla on ainaki kahdenlaista trikoota mun kangasjemmassa, pitäs ommella sekin "pois". Tartten pipoja ja kaulahuiveja. Hitsinvitsi kun äiti osti mulle vuosi sitten ompelukoneen niin nyt ei oo mitään tekosyitä miksi en voisi ommella mitään!!! Menihän siinä 30 vuotta ku väitin että en osaa ommella ku verhopäärmeitä ja niitäkin vinoon. Nyt kun on kahdessa vuodessa oppinut jotakuinkin neulomaan ihan oikean näköisiä lapasia, sukkia, pipoja, kaulaliinoja ja jopa yhden villapaidan, niin miksi ei sitä oppisi ompelemaankin? Jos ottais tavoitteeksi että osaisi ilman kokoaika-apua ommella viimestään sitte ku täyttää 40-vee? Tässä olis 8 vuotta aikaa!  

Kävin hakemassa Lauran kummikehyksen kaiverrukselta tänään. Tai no, menin hakemaan mutta tulin tyhjin käsin kotiin. Eilen tuli tekstari että saa tulla hakemaan. No, menin hakemaan ja myyjä sanoi että etpäs saakaan kehystä, menee koko kehys uusiksi. Kaivertaja oli kaivertanut kehykseen nimeksi Laura ELLEVI Johanna. N-kirjain oli kuulemma näyttänyt ihan VI-kirjaimilta... Kaiverrus kummikehykseen oli ilmainen mutta Muumi-aterimet kaiverruksen (Lauran nimi) sain mielipahahyvityksenä (vaikka ei mulla tullu paha mieli) -50%.  Ihmettelen vaan nyt suuresti että miten ihmeessä kaivertajat eri paikkakunnalta ottavat edes vastaan käsinkirjoitettuja kaiverruslappuja?? Omassa duunipaikassa pitää lukea toisten käsinkirjoitettuja sopimuspapereita ja hyvin usein niistä pitää kysyä että mitä tuossa lukee... En ala koskaan itte arvaamaan! Kysyin että voiko näitä tietoja lähettää nyt sähköisesti ettei mee kahdesti väärin ja myyjä sanoi että tiedot on jo lähetetty sähköisesti. Laura-raukka, nyt jo nimi "kuullaan" väärin. Itse "kärsin" nimen väärinkuulemisesta ja -kirjoittamisesta ekat 25 vuotta elämästäni niin sympatiat menee laps raukalle heti ku tämmöstä sattuu.

Tänään oli myös vähä freaky olo kun avasin postia. Jostaki ihme Satusiivet kirjakerhosta tuli tutustumistarjous. Mukana oli minikirja "Lauran lumiloma". Olin vähä että täh? Lähetetäänkö näitä kaikkien Laura-tyttösten vanhemmille vai oliko tää vaan sattumaa? Pitää hommata kaikki nuo Laura-kirjat Lauralle. Hinta näytti olevan 1,90e, ei oo mikään konkurssi jos noi hommaa.  Kuoressa oli kyllä muutaki tarjousta, esim. KappAhlin alennuskuponkeja. Ihan kiva, ovat vuoden loppuun asti voimassa niin voi viimestään käyttää hyväksi kun ostaa joululahjoja. Että ei taida olla ihan vaan Laurojen mutseille ne tarjoukset.... Taitaa olla osotteet tullu väestörekisteristä uusien kansalaisten äideille.

 

Nyt tiskit koneeseen, pyykit narulle ja sit kevyt telkkarikooma ennen yöunia. Huomenna mennään Lauran kans ekaa kertaa perhekerhoon Kirkonmäelle, pitää olla koomapisteet vähä pienemmät ku tänä aamuna. Mervi baianaryhmästä houkutteli mukaan. Toivottavasti on kivaa!