Olinpas jo käyttänyt aikaa ja vaivaa kirjoittamiseen mutta läppäri päätti sanoa sopimuksen irti ja sammuttaa itsensä. Sen siitä saa ku siirtää läppärin toiselle pöydälle. Näköjään hän haluaa ylikuumentaa itsensä keittiössä. Asia selvä jatkoa silmällä pitäen.

 

Eli Tori Amos - Night of Hunters on ilmestynyt nettiin kuunneltavaksi. Hienoa! Tätä levyä olen odottanut oikeastaan Midwinter Nightsin (joululauluja) jälkeen kuin kuuta nousevaa. Tori Amosia on tullut fanitettua iät ja ajat. Musateeveellä pyöri joskus Cornflake Girl (olikohan ohjelmassa 120 minutes, vai ihan vaan muuten vaan?).

Kaksi asiaa pomppasi heti iloisena yllätyksenä:

#1 Klassiset soittimet. Pianoa rrrrakastan. Jotenkin en jaksanut niin innostua bändiviritelmistä. Bassokuviot oli aina niin ihmeellisiä ja kitara oli perusrämpytystä. Olen tykännyt aina "Girl with a piano" -virityksestä eniten. Tämä kuvio taitaa kilpailla sen kanssa aika hyvin! Klarinetti on yksi lempparisoittimistani pianon jälkeen, se tuo ihanaa täyteläisyyttä pianon ääneen. Oon ollut aina sitä mieltä että Tori Amosin ääni + piano + klassiset soittimet = toimii. Niin tekee!

# Tyttären lauluosuudet. Vaikeaa kuvitella että Natashya on jo 11-vuotias! Vastahan se syntyi! Joo, olen vanha akka. Tytöllä on hyvä ääni, vielä lapsenomainen mutta ei mikään 5-vuotiaan ääni. Ekalla kuuntelulla ei tytön lauluosuus mamman äänen kanssa oikein sovi yhteen. Mutta jos tyttö haluaa tulla mukaan laulamaan levylle niin ei kai sitä voi sanoa että ei? Vaatii lisää kuuntelemista.

 

Mielenkiintoista nähdä miten levy toimii (onko tyttö mukana keikalla?) kun Hesassa tärähtää 28.9. Toisaalta harmi että rundi alkaa Hesasta niin ei voi lukea arvosteluja ja biisilistoja ennen keikkaa. Olisi kiva olla vähän varautunut.Pitää vakoilla internettiä, jos ei tarttis mennä ihan pystymettästä.

 

More later, tuo Myra Ellenin kaima just heräsi.