Äitiyslomalla ollessa eniten kaipaa lounaita. Kauheen helppoo mennä vain ravintolaan ja vetää buffasta safkaa. Nyt pitää roudata ensin raaka-aineet kaupasta kotiin ja sitten tehdä niille jotain. Kuluu kauheesti aikaa. Voihan sitä toki eineksiä ostaa mutta ne maistuu pahalle ja pitää ne laittaa uuniin tai mikroon. Ei ne ole valmiiksi lämpimiä. Ja sitten tulee tiskiä ja minä sen tiskinkin tiskaan. No, ainut hyvä puoli on että säästyy rahaa. Mutta ei se näy missään koska tulot ovat tippuneet.

Voisihan sitä nyt tietysti mennä sinne samaan buffaan vetään sitä samaa safkaa. Mutta kahden lapsen kanssa yksin??? Anssi syö tarhassa joten ei sillä ole nälkä puolikkaan tarhapäivän jälkeen. Ja eipä sitä kiinnostais istua esim. kiinalaisessa ravintolassa, missä ei ole hänen mielestään mitään hyvää syötävää. Mikolla on 30min ruokatunti niin ei kahden lapsen roudaaminen ja nopea syöminen voi onnistua siinä ajassa. Antaa iskän syödä lounaansa rauhassa perheeltään...

Välipalojenkin keksiminen on haastavia. Ei jaksais aina väsätä leipää. Siihen kyllästyy. Mihin olen nyt totaalisesti koukussa on riisipuuro. Tapasin tehdä ennen itse riisipuuroa uunissa, mutta siihen menee 1,5h ja sitte pitää syödä kauhee mättölautasellinen. Tuo 300g rasia on ihan ok. Ja ei tartte olla joulu voidakseen syödä riisipuuroa. Onhan tuo eines, mutta siinä ei ole pahaa sivumakua. Ja ei tartte laittaa sokeria päälle niin meneepähän kurkusta alas vain tuotteen oma sokeri. Kanelia ja pieni voisilmä pitää olla päällä. Jos laittaa ison voisilmän niin se puuro ui rasvassa (pakkauksen mallista johtuen). Ennen tuli tehtyä kans mannapuuroa Tupperin taikakeittorasiassa, mutta yleensä se kiehuu yli niin tulee vaan sitä ärsyttävää tiskiä lisää...

Ostin sattumalta Twiningsin Simply Tea -teetä. Nam! Ei tuu vatsankorvennusta ja maistuu pehmeältä. Lisäksi sisältää tarpeeksi kofeiinia että koomapisteet vähenee.

 

Nyt leffan pariin. Mikko on yövuorossa niin on hyvää aikaa kattella sellasia elokuvia mitä Mikko ei halua katsoa. Eilen katselin Punahilkan. Mikä oli ihan tyhmä, jopa minä arvasin ennalta että mikä on lopputulema. Lapaskudin edistyi hyvin. Nyt  telkkarista tärähtää Fast & Furious 5. Varmasti ihan kamalan huonoa sontaa, mutta pitää kurkkia Rio de Janeiron maisemat. Tulee varmasti ikävä kotiin Rioon... Tuli vähän jo eilen kun katseltiin animaatioleffa Rio. Se onneksi oli hyvä!