Painonhallintaprojektia pitää tsempata.

LilySlim Weight loss tickers

Järkytyin kun tajusin että olen viimeisessä kuukaudessa pudottanut kilon. Projketin alussa pudotin kuukaudessa 6 kiloa!!

Kaikki tämä onkin jäänyt YT-neuvotteluiden tuomien murehtimisten, päänsärkyjen, orastavan flunssan, yöunien menetysten lasten sairastaessa ja stressin jalkoihin. Ja kun kaikki kehuu vuolaasti kuinka hyvän näköinen olen, niin sitä on käynyt sokeaksi tälle kaikelle että pitäisi vielä edistyä. Pudotettavaa on vielä 10 kiloa.

Onneksi on valmentaja joka huomauttaa näistä asioista.

Tajusin että en voi syödä yhtä voileipää firman aamupalalla tai napata tosta noin vaan jotain jääkaapista nassuun muile ruokaa laittaessa ja olla "laskematta" sitä mihinkään päivän kaloripottiin. Painon laskiessa lepokulutus vähenee ja vaikka nuo olisi mennyt siihen lepokulutukseen niin nyt ne ei enää mene. Jos tekee mieli pureskella jotain niin juo vettä tai vissyä. Illan "lapset meni nukkumaan, nyt huokaistaan helpotuksesta" -hetki pitää sisällään vain hedelmiä, kananmunaa tai raejuustoa, ei yhtä palaa minihiilaria "kun eihän se ole oikeaa leipää".  Minihiilarin päälle pitää laittaa kuitenkin voita, leikkelettä, juustoa... Eli ihan liikaa kaloreita. Nyt tosiaan turhat pois! Jotenkin turvauduin siihen että tässä samalla opettelen syömään järkevästi välipaloja, mutta se hetki ei ole todellakaan vielä edessä. Olin siinä väärässä! Annosten kokoa ruokaillessa tulisi varmasti tarkkailla. Sehän on PIENI lounas, ei mikään vuori ruokaa... Karppaajana olen jaksanut jatkaa, onneksi. Kyllä minä ketoosissa olen, mutta kuinka hyvässä ketoosissa, sitä en tiedä...

Tässä sen huomaa että jos meinaa syödä samaan malliin kuin ennen painonpudotusta niin se on ihan väärä ajatus!! Ne kilot tulee heti takasin. Eli toisaalta ihan hyvä huomata missä mennään eikä vaan tuudittaudu ajatuksiin että kaikki on hyvin, kun ne ei ole.

No, tässä ei ole ollut kuin onnistumisia, pitää joskus olla vastoinkäymisiä. Osaa arvostaa sitten sitä onnistumista taas kun käännetään häviö voitoksi!

Painonpudotusprojekti tulee nyt #1 ajatukseksi päähän, nyt kun YT-neuvottelut ovat ohi ja talokaupatkin on alustavasti saatu tehtyä. laugh