Niinhän siinä sitten kävi että tänä vuonna minäkin vanhenin vuodella.

En mitenkään haluaisi juhlia sitä että olen nyt vihdoin virallisesti kolmekymppinen. Tai siis, kaksi vuotta sitten täytin kolmekymmentä. Se vuosi meni siinä että olinhan juuri täyttänyt niin periaatteessa tässä ollaan vielä kahdennellakymmenennellä. Sama meininki jatkui viime vuonna. Ei 31 ole pelottava luku. Mutta 32 on. En mä enää ole just täyttänyt kolmekymmentä. Kolmevitonen lähestyy uhkaavasti. Mutta onneksi neljäkymppiä on vielä kaukana.

En enää haluaisi juhlia mutta kaikki muut haluaa. Ja siinä sivussa saan paketteja niin kai sitä nyt täytyy. Mietin tällä viikolla vaiva vs. hupi ja tänä vuonna hupi voitti. Kattellaan uudestaan ensi vuonna. Minä kuitenkin järjestän jo kahdelle lapselle ja yhdelle miehelle juhlat joka vuosi niin ei se ole silleen ainutlaatuinen tilaisuus.

Juhlinta aina merkkaa sitä että pitää siivota ja leipoa. Siivoamista ei tartte suunnitella sen kummemmin mutta leipomista täytyy. Muuten tulee liikaa tai liian vähä. Tai joutuu lähettämään miehen kauppaan kesken leivonnan. Tai joutuu mennä ite sinne kauppaan. Pahimmassa tapauksessa se kauppa ei oo enää auki.  V*tuttaa ihan ältsysti jos on neljä tarviketta ja se viides puuttuu.

Aattelin että kaks makeeta ja yks suolanen. Sitte keksejä kaupasta kaveriksi, en ikinä jaksa keksejä leipoa. Liikaa näpertämistä. 

Mulla on vakkaritarjoilut yleensä mutta nyt ne vakkaritarjoilut on olleet pöydässä niin monesti niin aattelin että nyt voisi kokeilla jotain uutta.

Fudge-muffinssit, jotka tehdään ilman kaakaojauhetta. Kinuskikissalta.

Jaaha, ei löytyny mitään muuta kivaa netistä. Pitänee siis kaivautua manuaaliseen maailmaan eli Maku-lehtien ja keittokirjojen pariin!

Edit: tuntia myöhemmin:

Löytyihän sitä leivottavaa! Kauheen haastavaa kun pitää olla gluteenitonta ja ei saa olla suklaata/kaakaojauhetta.

1. Täytekakku: Tuosta fudge-muffinsseista modataan, en muutenkaan jaksa alkaa väkertään muffareita ku siinä menee ikä ja terveys. Ja en oo löytäny tupperin muffinssivuokaan sopivia muffinssivuokia mistään muualta ku Ikeasta. Ja ne on loppu. Eli: Teen täytekakkupohjan jonne sisälle vadelmaa ja jotain ihanaa rahkaa. Meidän Mikko kyllä inhoaa rahkaa ja vadelmia mutta nyt on perkele mun synttärit niin teen mitä minä haluan! :P Päälle fudgesta levy ja sivulle kermistä. 

2. Sitruunainen lakumisu. Gluteenittomana.

3. Poro-kinkkupiiras leipäjuustolla.

He va he, kuten kokkolalainen sanoisi ruotsiksi. Nyt katsomaan Mentalistia!