Talokaupoista (edellisestä postauksesta) sen verran että pankki sanoi joo, saatte lainaa 200 000 euroon asti. Sitten lyhennys olisi 1 000 euroa kuussa. Se on liian paljon ottaen huomioon sen että euroalue saattaa posahtaa ihan millon vaan ja korot nousta taivaisiin. Tuon tonnin päälle tulee tietty asumiskustannukset. Aateltiin että 800 euroa kuussa olisi realistisempi ja sillä saa 180 000 euron lukaalin. Eli toi 180 000 euroa on meidän ehdoton maksimi. Ideaaliahan olis että jos selviäis jollaki vaikka 140 000 eurolla, laittas max parikymppiä remppaan ja elelis elämänsä onnellisena loppuun asti. 

Pankkitäti sanoi että jos meinataan muuttaa niin pitää myydä entinen pois ensteksi. Se on ainut ehto. Pitäisi soittaa kiinteistövälittäjälle mutta en ole saanut aikaiseksi. Siihen voisi paneutua ensi viikolla. Kämpän arvioija voisi tulla ensi viikolla kun Mikko on töissä 12-20. Anssi on aamupäivän tarhassa niin kerkeisi jorista välittäjän kanssa asiat rauhassa. Parista paikasta otetaan arviot. Itse ei aleta myymään. Vaikkakin kyllä yks kaveri oli hieman jo kiinnostunut tästä kämpästä mutta epäilenpäs että on liian huonokuntoinen/vanha hänelle(?).

 

Mutta nyt muihin aiheisiin... eli jouluun! Tänä vuonna aattelin kutoa kaikille sukulaisille kivat lahjat, mutta hyvä hokata tässä 10.12. että en oo vielä alottanutkaan mitään. Eli jospa vaikka turvauduttais ompelukoneeseen!

Muutamat kiltit lapset ja lapsenmieliset saavat meidän pukin pajasta jotain seuraavaa:

  • Munakuppineulatyynyjä
  • Angry Birds kasseja, patalappuja, yms (joo mulla on ylijäämä Angry Birds kangasta...)
  • Angry Birds joulukoristeita (Halloween asuista jäi askarteluhuopaa!)
  • Ja sitten on yksi lahja mikä piti olla jo viime jouluksi, sain sen valmiiksi viime helmikuussa ja nyt voisin viimeistellä sen.

Jos ehtis noi seuraavan kahden viikon aikana! Kannattaisko alottaa hommat eikä vaan suunnitella...???