Aattelin ruveta taas lukemaan. Yleensä ostan pokkareita kun niitä tulee luettua aina silloin kun ehtii. Mutta nyt yritän olla vähän säästäväisempi ja on aikaa penkoa kirjastosta että mitäs siellä olisi. Ja kirjojen palauttamisen nyt muistaa paremmin kun on kotona. Ei sitten tartte maksaa myöhästymismaksuja. Hyvä kun kirjastosta tulee sähköposti ennen kuin kirjojen eräpäivä menee umpeen.

Varasin kirjastosta Kemikaalicocktailin kirjoittajan kirjan "Marjoja ja Maskaraa", kävin hakemassa sen tänään. Odotan mielenkiinnolla sisältöä. Kirjailija ilmeisesti karsinut ruokavaliostaan juuri ne ainekset pois mitä minä haluaisin karsia. Pitää vaan keksiä jotain tilalle ettei tartte elää sormenkynsillä. Nekin loppuu joskus!

Toinen kirja minkä lainasin oli A-L Härkösen uusin. Härkönen on ehdottomasti mun suosikki suomalaisista kirjoittajista. Kerkesin jo muutaman sivun lukaista Hesburgerissa Anssin leikkiessä kiipeilytelineessä. Tykkään Härkösen tyylistä kirjoittaa. Toivottavasti saan luettua kirjan nopeasti, sillä tuo on vain 1 viikon pikalaina.

Kolmas kirja mikä tarttui mukaa oli Riikka Pulkkisen "Totta". Oon kovasti kuullut hyvää siitä kirjasta, mielenkiinnolla nyt otan sen lukuun. On kyllä lukuvuorossa noiden kahden muun kirjan jälkeen, mutta eiköhän sitä ehdi edes vähän vilkaista.